Поліцейські завітали до Крачанівської гімназії!

В рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» поліцейські офіцери Грицівської та Ленковецької громад спільно з головним спеціалістом відділу охорони здоров’я та соціального захисту населення Грицівської селищної ради завітали до Крачанівської гімназії.

Метою таких відвідин є підвищення рівня обізнаності наших дітей із зазначеної проблеми, формування в них свідомості щодо нетерпимого ставлення до будь-яких форм прояву насильства, булінгу.

Під час бесіди зі школярами поліцейські офіцери надала дієві поради, до кого потрібно звернутись по допомогу у випадку насилля. Крім того, розповіли про те, як захиститися від булінгу, як запобігти випадкам агресії серед дітей та роз’яснили, що учинення протиправних дій відносно своїх однолітків має правові наслідки. Особливу увагу правоохоронці приділили питанню терпимості та поваги один до одного, адже кожен має право бути собою.

По завершенню бесіди вихованців чекало “знайомство” зі службовим автомобілем на подвір’ї гімназії. Діти побували в ролі пасажира службового авто. Школярі із задоволенням приміряли захисні обладунки та фотографувалися зі своїми новими друзями-поліцейськими.

Діти раділи таким відвіданим та запрошували поліцейських «у гості».

Поліцейські побажали школярам цікавих, пізнавальних уроків та подякували педагогічному колективу за співпрацю!