Практично-навчальний семінар

Завершується навчальний рік, попереду літо – оздоровча кампанія і перед батьками школярів стоїть питання ефективного оздоровлення, щоб діти не лише відпочили на канікулах, але й оздоровились і з новими силами приступили до нового навчального року. Проведення літнього оздоровлення передбачає розв’язання навчально – виховних завдань, що досягається організацією змістовної діяльності дітей. З метою забезпечення ефективного оздоровлення та повноцінного відпочинку дітей влітку, створення належних умов для освітньої, культурно-виховної, фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи під час літнього оздоровлення дітей. Саме над вирішенням цього питання і працювали учасники практичного семінару «Організація літнього оздоровлення в навчальних закладах Грицівської ОТГ», який був проведений відділом освіти, культури, туризму молоді та спорту Грицівської селищної ради 17 травня 2018 року на базі Грицівської школи сприяння здоров’ю.Під час проходження теоретичного модулю семінару були висвітлені питання: нормативні аспекти організації літнього оздоровлення та відпочинку дітей, санітарні вимоги до відкриття та роботи пришкільного табору, безпека перебування дітей у таборі, організація пришкільного оздоровчого табору.

Теоретичний модуль висвітлили заступник селищного голови Ленчук Н.О., директор Грицівської школи сприяння здоров’ю Шампаніна П.С., начальник 29 ДПРП в смт Гриців майор служби цивільного захисту Дорощук О.С. Педагог-організатор Грицівської ЗОШ І – ІІІ ступенів Матвійчук В.В. презентувала організацію літнього оздоровлення в пришкільному таборі.

Практичний модуль був проведений у вигляді спортивно-інтелектуальних змагань (квест «Я це зможу»). Усі учасники семінару, а це: педагоги та працівники закладів культури Грицівської ОТГ, об’єдналися у команди та проходили станції, господарями яких були учні Грицівської ЗОШ (лідери учнівського самоврядування), керівники гуртків ГШСЗ.

У підсумку усі присутні ділилися враженнями та пропозиціями.

Коментарі

Залишити коментар

Щоб опублікувати коментар, потрібно увійти .