Профілактичний рейд!

З метою профілактики дитячої безпритульності і бездоглядності, попередження правопорушень серед неповнолітніх, 10 лютого 2023 року службою у справах дітей спільно із центром надання соціальних послуг та поліцейським офіцером громади було проведено профілактичний рейд «Діти вулиці», «Сім’я» на території Орлинецького, Сасанівського, Малошкарівського старостинських округів.

У ході проведення рейду здійснено обстеження умов проживання 4 сімей, в яких виховується 17 дітей (з них 4 дітей перебувають  на обліку в службі у справах дітей, як такі, що перебувають у складних життєвих обставинах). За результатами рейдового заходу складено відповідні акти.

З законними представниками дітей проведено профілактично-роз’яснювальну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях, здійснення належного контролю за місцем перебування їх дітей у вечірній час та відвідування дистанційного навчання.

Під час профілактичного рейду, представникам торгівлі нагадали, що за продаж неповнолітнім алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів передбачена адміністративна відповідальність.

Профілактичні рейди продовжуються.