Привітання ювілярці з 90-річчям

30  листопада 2020 року відзначила свій поважний ювілей – 90 річчя, Жвалюк Клавдія Андріївна, жителька с. Курганівка.
Привітати ювілярку з визначною подією завітали: Грицівський селищний голова Марина Поліщук, заступник селищного голови Ататолій Гаврилюк, в.о. старости сіл Велика Шкарівка, Курганівка, Онишківці Сергій Прикоп, директор Великошкарівської початкової школи Сергій Жвалюк та працівники Великошкарівського будинку культури.

Життєвий шлях Клавдії Андріївни, довжиною в 90 років, був не з легких. Народилась у с. Курганівка, дитинство голодне й холодне пролетіло птахом, як один день. Важкі воєнні роки, та післявоєнне відновлення колгоспу. Все своє трудове життя вона працювала в колгоспі на фермі. Її жіночі руки ніколи не знали втоми: сіяли, жали, пекли смачний український хліб, колихали дітей, внуків, правнуків. Сьогодні ювілярці є чим пишатися, вона любляча мама, бабуся, має онуків, правнуків та праправнуків.

 На даний час проживає зі старшою донькою Людмилою.
 Гості привітали ювілярку квітами, подарунками, запашним короваєм та побажали їй міцного здоров’я, сімейного затишку, Божого благословення, життєвого оптимізму, бадьорості духу, любові та підтримки від родини, мирного неба над головою та ще довгих років життя.

Сама ж іменинниця раділа гостям і дякувала за увагу до неї та теплі слова привітань.