Рух – це здоров’я, а здоров’я це життя!

Все наше життя складається з руху. Причому, чим більше ми рухаємось, тим здоровіші стаємо.

08 вересня, на передодні Дня фізичної культури та спорту (10.09) в смт Гриців пройшли урочистості з нагоди цього свята.

Грицівський селищний голова Марина Поліщук звернулася до усіх присутніх з вітальним словом та вручила Грамоти тим, хто не покладаючи своїх зусиль створює надійний тил нашим Захисникам: колективи Грицівського ВХПУ №19 та ВПУ №38, колективу Грицівського ясла-садка (центр розвитку), викладачу Володимиру Шайдевичу, вчителю Грицівського ліцею Олені Бойко та внутрішньо переміщеній особі, жительці м. Краматорськ Олені Богатир.

На захід завітала Світлана Павлишина – керівник служби соціальної політики Хмельницького регіону у Епіцентр Агро, депутат Хмельницької обласної ради, яка привітала грицівчан зі святом та відкриттям тринажерного майданчика і подарувала дві паркові лавочки. Світлана Андріївна вручила Подяку від Хмельницької обласної ради (з нагоди Дня незалежності) Олені Полєві, заступнику Грицівського селищного голови.

Офіційне право відкриття та перерізання стрічки було надано Світлані Андріївні та Марині Андріївні, після чого стартував майстер клас з використання тринажерів.

Далі у програмі були спортивні ігри, які організував та провів викладач секції Дзюдо Шайдевий Володимир Георгійович. Активна молодь охоче долучалась до спортивної естафети. Переможці отримали солодкі подарунки.

Цікава довідка: тринажерний майданчик з’явився в нашому селищі завдяки спільним зусиллям голови Грицівської селищної ради Марини Поліщук (монтаж та облаштування місця), керівника служби соціальної політики Хмельницького регіону у Епіцентр Агро Світлана Павлишина та депутата Грицівської селищної ради Лариси Трачук, які надали спортивне обладнання. До облаштування місця та встановлення тринажерів долучились працівники селищної ради, КП «Аква» та КП «Центр надання соціальних послуг».

Створення сучасного спортивно-оздоровчого майданчика в смт Гриців сприятиме підвищенню рівня фізичної та загальної культури населення. Відтепер мешканці матимуть можливість займатися спортом та зміцнюватимуть своє здоров’я.

Разом до Перемоги!