Сьогодні свій ювілей святкує жителька села Онишківці

На жаль, роки – не журавлі. Вони не повертаються із вирію. А так хотілося б, щоб журавлині крила ніжно торкнулися і стерли сліди часу на обличчі, а інколи й у душі.

Сьогодні 1 жовтня, свій славний 90-й ювілей святкує жителька с. Онишківці Суховерша Єва Григорівна.
З ювілейним днем народження її приїхали привітати заступник Грицівського селищного голови Наталія Ленчук, начальник відділу охорони здоров’я та соціального захисту населення Леся Бабчук, інспектор соціальної допомоги відділу охорони здоров’я та соціального захисту населення Тетяна Савчук, в.о. старости сіл Велика Шкарівка, Курганівка, Онишківці Сергій Прикоп та працівники культури Онишківського будинку культури.

Гості щиро вітали іменинницю з поважним ювілеєм та побажали їй міцного здоров’я, щоб кожен день її життя був наповнений яскравими і щасливими подіями, а також оптимізму, бадьорості духу, теплоти та затишку в родині.

Щиро привітавши Єву Григорівну та вручивши квіти і подарунки гості приємно поспілкувалися з ювіляркою. Вона охоче поділилася спогадами про прожиті роки, які були щедрими і на щасливі, й тривожні миті, але завжди були осяяні святою вірою в Господа та в щасливе майбуття неньки-України. Все своє життя пропрацювала ювілярка у колгоспі на різних роботах.
Відраду і підтримку завжди знаходила у своїй сім’ї, а тепер має втіху від онуків і правнуків.

Дякуючи гостям за увагу, вітання та подарунки Єва Григорівна побажала їм усіляких гараздів та мирного неба над головою.