Шановні підприємці!

Уже традиційно у першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається  День підприємця. Запровадження цього свята на державному рівні – це визнання тієї ролі, яку відіграють у розвитку вітчизняної економіки підприємництво і приватна ініціатива. Розвиток малого і середнього бізнесу — основа успішної економіки країни. Тож підприємці суттєво впливають на соціальну стабільність суспільства: створення нових робочих місць, відрахування до бюджетів.

У цей день слова вдячності адресуються енергійним, ініціативним людям, що зуміли організувати свою справу, втілити в життя нові ідеї та проекти своєю невтомною працею.

Тож з нагоди вашого професійного свята, прийміть найщиріші вітання. Нехай усі ваші ділові починання закінчуються лише успіхом, а особисте життя рясніє щастям і радістю. Нехай ділові партнери завжди будуть надійними, обсяги виробництва товарів і послуг збільшуються, а капітал примножується. Невичерпної енергії вам, натхнення, мудрості в справах та процвітання бізнесу, стабільності, добра й благополуччя вам і вашим родинам!

       Зі святом Вас, шановні підприємці!

З повагою секретар Грицівської селищної ради   Інна СЛАБА