Щирі вітання з нагоди ювілею!

На жаль, роки – не журавлі. Вони не повертаються із вирію. А так хотілося б, щоб журавлині крила ніжно торкнулися і стерли сліди часу на обличчі.

Свій 90 річний ювілей 14. 09 відсвяткувала жителька с. Микулин Літнарович Надія Михайлівна. Із вітаннями та подарунками до її оселі завітали Грицівський селищний голова Людмила Василівна Тіфенбах, в.о. старости с. Микулин Людмила Семенівна Прохорчук, інспектор соціальної допомоги відділу охорони здоров’я та соціального захисту населення Тетяна Володимирівна Савчук,  а також Тетяна Олексіївна Стецюк та Віктор Євгенович Плахтій.

Багата на всілякі події доля ювілярки. Не цуралася вона ніякої роботи, все її життя пройшло на виду у людей. За свої 90 років доля дарувала їй безліч щасливих моментів, але були і негразди, які загартувували в ній дух непохитної жінки.

Надія Михайлівна разом з чоловіком народили та виховали 6 дітей. У ювілярки 16 внуків, більше 30 правнуків і вже дочекалася 2 праправнучки.

         Від усієї душі зичимо Вам міцного здоров’я, бадьорості духу та довголіття! Нехай завжди оточує Вас увага рідних та близьких, а кожний новий день приносить лише радість!