Слова вдячності Благодійному Фонду “Рідні Люди”

 Грицівська селищна рада, КУ «Центр надання соціальних послуг», Служба у справах дітей висловлюють слова щирої вдячності Благодійному Фонду «Рідні Люди», за надану допомогу см’ям з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах та проживають на території нашої громади.

      Благодійний Фонд «Рідні Люди» – організація, яка взяла на себе не просту місію – місію допомагати людям і нести добро у цей світ, обєднувати небайджих людей навколо благодійних проектів, задля реалізації більшої кількості програм для забезпечення допомогою найвразливіших верств населення України.  

      Завдяки зусиллям Благодійного Фонду «Рідні Люди», протягом вересня – листопада поточного року, 10 сімей нашої громади, у яких виховується 32 дитини, забезпечено найнеобхіднішими новими меблями.
    Дякуємо за турботу і участь, підтримку та Ваші щирі і чуйні серця. За те що Ви не стоїте осторонь проблем простих людей. Нехай зроблене добро повертається до Вас сторицею Бажаємо Вам всіяких благ і процвітань. Мирного неба над головою.

     Слава Україні та Збройним Силам України!