Спільними зусиллями вирішуємо проблеми внутрішньо переміщених осіб, які проживають в Грицівській територіальній громаді

09 червня 2022 року фахівці Благодійного фонду «Рокада» відвідали Грицівську територіальну громаду та передали першу гуманітарну допомогу від УВКБ ООН у справах біженців у Хмельницькій області. Всього таких траншів буде три.

Два заклади громади – Грицівське ВХПУ №19 та Грицівське ВПУ №38 отримали нові ліжка, матраци, рушники та ковдри для покращення умов перебування внутрішньо переміщених осіб, які проживають у гуртожитках цих закладів.

Завдяки допомозі від UNHCR Ukraine – Aгентство ООН у справах біженців в Україні ці люди спатимуть на новеньких матрацах та вкриватимуться гарними ковдрами…

Виконавчий комітет Грицівської селищної ради, керівники закладів та волонтери – всі об’єдналися, щоб створити належні умови для українців, які на разі перебувають у складних життєвих обставинах і змушені були покинути свої рідні домівки.

Адже всі ми маємо розуміти важливість підтримки один одного у цих складних обставинах і цінувати внесок кожного, хто долучається до підтримки переселенців.

Також представники Благодійного фонду «Рокада» спілкувались з вимушеними переселенцями, відповідали на їхні питання та усіляко сприятимуть подальшому вирішенню їх проблем.

Кожна допомога – це прояв турботи і підтримки, а згуртоване суспільство – це сила, яку важко здолати!

Проект реалізується за підтримки Агенства ООН у справах біженців в Україні.

Нехай кожен відчує домашній затишок.

Далі буде…