Оперативна інформація щодо захворюваності на COVID-19з 27 лютого по 5 березня– ріст захворюваності продовжується

На Шепетівщині протягом  тижня  виявлено 38 випадків захворювання на COVID-19, з них одна дитина. З загальної кількості захворівших   9 потребували госпіталізації.  Одужали протягом тижня  27 осіб. Летальні випадки не реєструвалися.

Що ж до ситуації у Шепетівській  громаді, то за минулий тиждень на COVID-19 захворіло 31 особа (24 жителі міста Шепетівка та 7 мешканців Плесни), в тому числі 1 дитина. 7 пацієнти госпіталізовані. 

У Судилківський  громаді за минулий тиждень виявлено 5 випадки COVID-19 –    3 жителі села Хролин, по одному Вовківці та Судилків,   госпіталізована одна особа.

У Михайлюцькій громаді протягом минулого тижня зареєстровано  2 випадки COVID-19 –   жителі сіл Михайлючка та Бронники, один з них госпіталізований.

У Грицівській та Ленковецькій  громадах  за минулий тиждень  випадки COVID-19 не реєструвалися.

Наголошуємо, що задля уникнення поширення сезонних інфекцій не варто нехтувати протиепідемічними заходами: одягайте маски у громадському транспорті та місцях масового перебування людей, дотримуйтеся соціальної дистанції, регулярно мийте й обробляйте руки. За жодних обставин не займайтеся самолікуванням, а одразу звертайтеся за консультацією до лікаря! Бережіть себе та будьте здорові!