Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості

Обґрунтуваннятехнічних та якісних характеристик предмета закупівлі, 
 
йогоочікуваноївартості

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про
 ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1Найменування предмету закупівлі іззазначенням коду єдиного закупівельного словника:

Овочі та фрукти (морква, цибуля ріпчаста, капуста, буряк червоний, огірок свіжий, помідори, редис (редиска свіжа), яблука, виноград, банани, апельсини, лимони, мандарини, груша, сливи, полуниця, перець болгарський, цвітна капуста)  згідно код ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи

ID номер закупівлі: UA-2023-01-17-009943-a

КЕКВ 2230 «Продукти харчування»

Місце поставки – Заклади освіти Грицівської селищної ради, Хмельницька обл., Шепетівський район, смт Гриців, с. Велика Шкарівка, с. Крачанівка, с. Микулин, с. Мала Шкарівка, с. Орлинці, с. Лотівка.

2. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Технічні та якісні характеристиками предмета закупівлі визначені з урахуванням вимог:

  • Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»;
  • ДСТУ, ТУ;
  • Закон України «Про охорону дитинства»;
  • Закон України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIII (далі – Закон про закупівлі);
  • Постанова КМУ №1178, та інші нормативно – правові акти, що стосуються предмета закупівлі

Термін постачання – з моменту укладання договору до 31 грудня 2023 р

Кількісні характеристики відповідно до потреби Замовника:

Морква – 800 кг;

Цибуля ріпчаста – 800 кг;

Капуста – 1200 кг;

Буряк червоний – 800 кг;

Огірок свіжий – 600 кг;

Помідори – 300 кг;

Редис (редиска свіжа) – 170 кг;

Яблука – 1000 кг;

Виноград – 350 кг;

Банани – 1200 кг;

Апельсини – 900 кг;

Лимони – 100 кг;

Мандарини – 70 кг;

Груша – 450 кг;

Сливи – 300 кг;

Полуниця – 30 кг;

Перець болгарський – 100 кг;

Цвітна капуста – 20 кг

3. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувана вартість закупівлі визначена з урахуванням положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі».

Основні джерела інформації для визначення очікуваної вартості:

  1. Система «Prozorro». Аналіз закупівель інших Замовників;
  2. Інформація щодо вартості продуктів харчування операторів ринку з відкритих джерел

Враховуючи необхідний обсяг закупівлі очікувана вартість закупівлі, становить – 437000,00 гривень (Чотириста тридцять сім тисяч гривень 00 копійок) з ПДВ.

Умови оплати –  після плата.