«Створюємо ліси разом»

В Грицівському лісництві 30 жовтня стартувала акція Держлісагентства «Створюємо ліси разом» у рамках програми Президента «Зелена країна» https://zelenakraina.gov.ua/.

Лісівники державного підприємства «Старокостянтинівське лісове господарство»  Олександр Доманський та провідний інженер Олександр Куліш, активно включились в роботу згідно із запланованими заходами.

До Всеукраїнської акції «Створюємо ліси разом» долучились працівники Грицівської селищної ради – заступник селищного голови Анатолій Гаврилюк, начальник відділу житлово – комунального господарства, транспорту та благоустрою Сергій Малишко, спеціаліст відділу організаційного та правового забезпечення, документообігу, кадрової та інформаційної роботи Тетяна Косіюк та президент ГО «Асоціація Відродження Грицева» Василь Джурабаєв.

На лісовій ділянці площею 2 га Грицівського лісництва висаджували лісові культури дуба звичайного (планується висадити 9 тис культур). Посадковий матеріал вирощено в контрольованому середовищі в спеціальному субстраті у лісових теплицях Грицівського лісництва та базового розсадника на території лісгоспу.

Акція «Створюємо ліси разом» триватиме до 30 листопада. Тому усі охочі можуть долучитися до благородної місії створення лісів та зробити внесок у збереження зелених легенів планети