Святкові урочистості з нагоди 30-ї річниці Незалежності України

22 серпня 2021 року в Грицівській територіальній громаді відбулися святкові урочистості з нагоди 30-ї річниці Дня незалежності України.

Святкове дійство розпочалось з вітального слова Грицівського селищного  голови Марини Поліщук та відзначення кращих працівників селищної ради (Володимира Висоцького, Раїси Захарець, Надії Ковтонюк, Світлани Шулик).

З нагоди 30-ї річниці Незалежності України, за багаторічну сумлінну працю та професіоналізм нагороджено Почесною грамотою Віктора Старого, директора Грицівського ліцею.

За високі досягнення у спорті та популяризації фізичної культури висловлена Подяка та вручено сертифікат Валентині Загоруйко.

На святкуванні була присутня депутат Хмельницької обласної ради Світлана Павлишина, яка відзначила Почесною грамотою та медаллю, від імені голови Хмельницької обласної ради Віолети Лабазюк, Грицівського селищного голову Марину Поліщук та заступника Анатолія Гаврилюка.

У ході святкової програми місцеві жителі та гості Грицівської громади могли насолодитись виступами аматорів Грицівського будинку культури, народним колективом «Грицівчанка», гуртом «Кралечки», духовим оркестром, гуртами «Срібні роси» та «Передзвін».