Святковий концерт до Міжнародного жіночого дня!

Міжнародний жіночий день 8 Березня – свято весни, любові та краси, свято, яке відзначають жінки у всьому світі, свято, яке не обійшло уваги і жінок селища міського типу Гриців. Так, 7 березня для прекрасної половини селища відбувся святковий концерт до дня 8 Березня.

Заступник Грицівського селищного голови Юрій Васильович Семенюк від імені усіх чоловіків привітав із найжіночнішим святом весни і побажав міцного здоров’я, жіночого щастя, кохання і добра.

«Нехай поруч з вами завжди будуть гідні люди, а серед них чоловіки, з якими будуть нестрашні будь які негоди.  Щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із  впевненістю і спокоєм. Будьте коханими і кохайте, а ми чоловіки робитимемо все, аби ви почувалися щасливими».

Програму святкового концерту відкрили ведучі Тетяна Галус і Богдан Павлюк.  Яскраві концертні номери у виконанні солістів Вероніки Панасенко із піснею «Мамо я люблю тебе», Софії Слюсар «Синя пісня», Олександри Поліщук «Виросту велика», Анатолія Коханівського «Чуєш мамо», Катерини Ковальчук «Чекання весни», народного аматорського колективу «Грицівчанка», сімейного дуету «Музика любові», а також групи ВІА «Діамант» не залишили байдужими жодну представницю прекрасної статі.

У виконанні тріо бандуристів прозвучала пісня «Журавлине серце». Також слід відзначити дует Богдана Павлюка і Анатолія Коханівського із піснею «Хочеш» і дует Грицівського Будинку культури, який виконав пісню «Свято»

Середня та старша хореографічна група ГШСЗ продемонстрували свої таланти, які подарували хороший настрій всім присутнім у залі. Головною темою заходу, звісно ж, стали жінки – протягом концерту для них зі сцени лунали поздоровлення та слова подяки. Святковий концерт відбувся під бурхливі оплески глядачів.