Тривожні дзвони Чорнобиля

25 квітня 2019 року в Грицівській школі сприяння здоров’я  був проведений захід, присвячений пам’яті Чорнобильської катастрофи. В українського народу це день чорнобильського лиха, болю, суму, і забути це й викреслити із пам’яті – неможливо.

Захід, присвячений пам’яті Чорнобильської катастрофи  відкрили ведучі Тетяна Галус і Богдан Павлюк хвилиною мовчання. Присутні вшанували тих, кого сьогодні вже немає з нами, та схилили свої голови перед тими, хто ціною власного життя оплатив шанс мільйонів на життя.

У заході взяли участь адміністрація громади. З вітальним словом виступив заступник селищного голови Семенюк Юрій Васильович.

Також було запрошено ліквідаторів та потерпілих від ЧАЕС, а це: Смалюк Н.І., Ящук В.В., Божкевич І.О., Божкевич І.І., Шумейко С.І., Кошетар Н.І., Шеремета А.Д., Пащенко М.Д., Мисик Л.І., Градомський В.В., Куркін В.І., Шумейко В.І., Шумейко І.І., Шеремета З.І., Шеремета А.А., Шеремета Ю.А., Тимощук О.І., Ящук Н.І., Слюсар І.М., Кравчук С.В., Любий Я., Куліш В.М., Верхогляд Т.М., Мирончук М.М., Карнаух В.В., Коврига В.В., Пилипенко  М.І..  

У заході пролунали пісні  у виконанні Плахтія Віктора, Панасенко Вероніки, народного аматорського колективу «Грицівчанка». А старша хореографічна група “Імідж” ГШСЗ продемонстрували свої таланти, які подарували хороший настрій всім присутнім у залі.

До слова було запрошено Куркіна Віктора Івановича, який розповів про свою участь у ліквідації аварії, про ті трагічні події. А на завершення було прочитано молитву  Шумейком Іваном Івановичем.

Дякуємо ліквідаторам, за їх сміливість та відвагу, найщиріші слова вдячності, доземний уклін за високу громадянську позицію і схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, чиї життя обірвав смертоносний атом.