В Грицівському ясла – садку (центр розвитку) відсвяткували Всеукраїнський день дошкілля

27 вересня у приміщенні актової зали Грицівського ясла – садка (центр розвитку) відбувся урочистий захід, з нагоди Дня працівників дошкільної освіти.

На свято завітали гості Грицівський селищний голова Людмила Василівна Тіфенбах та начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму, зовнішніх та внутрішніх зав’язків Іванна Йосипівна Варава. Також серед гостей була присутня Галина Борисівна Кудельська колишня вихователька, а нині пенсіонерка, яку не обминули увагою, подарувавши квіти і солодкий подарунок.

Яскравими виступами дітки старшої групи «Калинка», вихованці Каплун О.В. та Байдацької В.В., вітали весь педагогічний колектив, який щоденно прикладає максимум зусиль аби діткам у садочку було комфортно та цікаво.

По завершенню дійства селищний голова Людмила Тіфенбах нагородила почесною грамотою Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації Ольгу Володимирівну Каплун за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у реалізацію завдань дошкільної освіти та з нагоди відзначення Дня дошкілля.

Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період в житті дитини, в цьому віці формується особа, і закладаються основи здоров`я. Благополучне дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до її внутрішнього світу. З допомогою своїх вихователів дошкільники пізнають світ.

Тож ще раз прийміть наші вітання з нагоди вашого професійного свята. Нехай лагідна посмішка сонечка дарує Вам невичерпну енергію, красу і чарівність, життя Ваше буде наповнене щастям, добробутом та натхненням, а в оселі вашій панують світло і злагода, а в серці – добро і мудрість, а в житті – достаток і удача.