В Грицівській селищній бібліотеці та сільських філіях відбулися заходи з нагоди Дня пам`яті та примирення та Дня Перемоги

І живуть у пам’яті народу

Його вірні дочки і сини,

Ті, що не вернулися з походів

Грізної, великої війни.

Минають роки, відлітають у вічність, але ніколи не буде стертий з пам’яті нашого народу День Перемоги та подвиги захисників Другої світової війни.

До Дня пам`яті та примирення та до Дня Перемоги  над нацизмом у Другій світовій війні (8-9 травня) в Грицівській селищній бібліотеці та сільських філіях оформлені тематичні книжкові виставки, книжкові полички: «Дзвони пам`яті», «Ніхто не забутий, ніщо не забуте», «Вінок безсмертя», «Забуттю не підлягає», «Війні немає забуття» та проведено інформаційні години пам`яті.

Сумна і важлива дата, яка має нагадати всім нам про необхідність збереження миру на планеті та недопустимість війни.

У читальному залі було створено розширену тематичну виставку-інсталяцію «Мужність і відвага крізь покоління», яка буде діяти протягом травня. Кожен бажаючий має можливість ознайомитися з виставкою та матеріалами, представленими на ній.

Для наймолодших користувачів Грицівського ясла-садка проведено інформаційну хвилинку «Їх подвиг буде жити у віках», презентовано виставку-інсталяцію та фотоальбоми пам`яті. Малеча з цікавістю гортала сторінки і переглядала світлини.

Кожне село та місто гордиться своїми героїчними земляками, що боронили рідну землю від ворога у Другій світовій війні. Спогади про них разом зі світлинами оформлені у фотоальбомах пам’яті, а світла пам’ять про захисників увінчана обелісками та пам’ятниками.

Для учасників народного аматорського колективу «Грицівчанка» презентовано виставку-інсталяцію та проведено інформаційну годину-діалог «Схилім перед солдатами чоло».

Ексклюзивну виставку Грицівської селищної бібліотеки також презентовано у кліпі до Дня пам`яті та примирення.