Відбулася чотирнадцята позачергова сесія

22 грудня 2018 року відбулася чотирнадцята позачергова сесія VII скликання, яке провела голова селищної ради Тіфенбах Людмила Василівна.

Пленарне засідання сесії відбулося о 11.00 годині у Грицівському закладі позашкільної освіти – Школі сприяння здоров’ю. На засідання були запрошені: перший заступник селищного голови Семенюк Ю.В., начальники відділів Грицівської селищної ради, спеціаліст з питань комунальної власності та земельних відносин Наконечна Г.А., директор Грицівського КП «Аква» Бодня Н.Ф., керівники установ, організацій та закладів Грицівської ОТГ, в.о. старост, депутати районної ради.

На розгляд депутатам було запропоновано 17 питань.

Волошин Сергій Миколайович – начальник відділу бухгалтерського обліку, звітності та фінансів доповідав по таких питаннях: Про укладання угоди між Грицівською селищною та Судилківською сільською радами; Про  внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік; Про  бюджет Грицівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2019 рік; Про укладання угоди між Грицівською селищною та Шепетівською районною радами; Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів.

Доповідала Варава Іванна Йосипівна – начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту по питаннях: Про затвердження Положення про преміювання, надання матеріальної допомоги, виплати щорічної грошової винагороди працівникам закладів освіти Грицівської  селищної ради (об’єднаної територіальної громади); Про організацію харчування учнів в  закладах  освіти Грицівської селищної ради (об’єднаної територіальної громади) на 2019 рік; Про Програму розвитку освіти  Грицівської селищної ради (об’єднаної територіальної громади) на 2019-2022 роки.

Слаба Інна Петрівна – секретар селищної ради внесла на розгляд депутатів проекти рішень: Про внесення змін в рішення Грицівської селищної ради «Про оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади Грицівської селищної ради» №2 від 13 червня 2014 року; Про перебування будинку культури села Сасанівка у комунальній власності.

Доповідав Семенюк Юрій Васильович – перший заступник селищного голови по питаннях: Про затвердження Програми зайнятості населення Грицівської селищної ради (об’єднаної територіальної громади) на 2019 рік; Про  Програму навчання та підвищення кваліфікації працівників, посадових осіб місцевого самоврядування,     депутатів, керівників  комунальних підприємств, установ і організацій Грицівської селищної ради на  2019 – 2020 роки; Про затвердження Положень про відділи; Про   Програму   територіальної оборони  Шепетівського району на 2019 – 2020 роки.

 Бабчук Леся Василівна – начальник відділу охорони здоров’я та соціального захисту  населення внесла на розгляд сесії питання: Про затвердження Положення про надання соціальної допомоги вдома.

Про врегулювання земельних відносин доповідала  Наконечна Галина Андріївна – спеціаліст  з питань комунальної власності та земельних відносин.

Малишко Сергій Іванович – начальник відділу житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою доповів по питанню: Про надання  Грицівському КП «Аква» дозволу на отримання кредитного ліміту на поточний рахунок.

По вищезазначених питаннях депутатами були прийняті відповідні рішення поіменним голосуванням.

Коментарі

Залишити коментар

Щоб опублікувати коментар, потрібно увійти .