Відбулася дев᾽ятнадцята позачергова сесія Грицівської селищної ради

10 червня 2019 року проведено пленарне засідання дев᾽ятнадцятої (позачергової) сесії Грицівської селищної ради, яке провела селищний  голова  Людмила Василівна Тіфенбах. На пленарне  засідання були запрошені: начальники відділів Грицівської селищної ради, спеціаліст з питань комунальної власності та земельних відносин Наталя Іванівна Плющ, в/о старост, керівники установ, організацій, представники громадських організацій та депутати районної ради.

Перед сесією було проведено засідання комісій з питань планування, бюджету, фінансів, цін, соціально-економічного і культурного розвитку об’єднаної територіальної громади (бюджетна комісія), з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, освіти, культури та молоді (комісія з гуманітарних питань), з питань агропромислового комплексу, промисловості та підприємництва, житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища (земельна комісія).

     На засіданні позачергової сесії депутатами розглянуто 16 питань.

     Начальник відділу бухгалтерського обліку звітності та фінансів Сергій Миколайович Волошин доповідав по декількох питаннях, а саме:

         Про внесення змін до бюджету Грицівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.

         Про пайову участь замовників будівництва у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури на території Грицівської селищної ради.

         Про встановлення місцевих податків та зборів на 2020 рік.

         Про затвердження Комплексної програми мобілізації зусиль Грицівської селищної ради (ОТГ) та Головного управління державної фіскальної служби у Хмельницькій області по забезпеченню надходжень до бюджетів усіх рівні на 2019-2022 роки.

         Про встановлення ставок земельного податку на 2020 рік.

Інна Петрівна Слаба – секретар селищної ради доповіла про затвердження Програми правової освіти та надання безоплатної правової допомоги населенню Грицівської селищної ради  на 2019 – 2021 роки.

Наталія Олександрівна Ленчук– заступник селищного голови доповідала по наступних питаннях:

         Про включення Грицівської селищної ради до складу засновників Грицівського ясла-садка (центр розвитку) та зміну  його органу управління, призначення на посаду директора, затвердження статуту  в новій редакції.

         Про передачу нежитлового приміщення бувшого поліклінічного відділення Грицівської районної лікарні в оперативне управління КП «КНП Шепетівський Центр ПМСД» Шепетівської районної ради.

Андрій Миколайович Герасімчук – начальник відділу економічного розвитку та інвестицій доповідав:

         Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Грицівської селищної ради (об’єднаної територіальної громади) на 2018-2020 роки.

         Про затвердження проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт електричних мереж вуличного освітлення с. Микулин, Грицівської селищної ради, Хмельницької області (від ТП – 89).

        Про затвердження проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт електричних мереж вуличного освітлення Грицівської селищної ради с. Крачанівка, Хмельницької області.

        Про затвердження проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт електричних мереж вуличного освітлення Грицівської селищної ради с. Сасанівка, Хмельницької області.

        Про затвердження проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт Грицівської селищної ради під ЦНАП по вул. Шевченка,2, смт Гриців, Шепетівського району, Хмельницької області.

Леся Василівна Бабчук – начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я  доповідала про затвердження Програми безоплатного та пільгового забезпечення лікарськими засобами у разі амбулаторного лікування окремих груп населення Грицівської ОТГ на 2019-2021 роки.    

Сергій Іванович Малишко – начальник відділу житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Грицівської селищної ради доповідав про затвердження Положення про інспектора відділу житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Грицівської селищної ради, зразку посвідчення інспектора та бланку протоколу про адміністративне правопорушення.

 Про врегулювання земельних відносин – доповідала Наталя Іванівна Плющ спеціаліст з земельних питань та комунальної власності.

     По вищезазначених питаннях депутатами були прийняті рішення поіменним голосуванням.