Відбулася двадцять сьома позачергова сесія Грицівської селищної ради

17 березня 2020 року проведено пленарне засідання двадцять сьомої  (позачергової) сесії Грицівської селищної ради, яке провела секретар селищної  ради  Інна Петрівна Слаба. На пленарне  засідання були запрошені: начальники відділів Грицівської селищної ради, в/о старост, керівники установ, організацій, представники громадських організацій та депутати районної ради.

Перед сесією було проведено засідання комісії з питань планування, бюджету, фінансів, цін, соціально-економічного і культурного розвитку об’єднаної територіальної громади (бюджетна комісія)

На початку засідання Наталія Олександрівна Ленчук ознайомила усіх присутніх з Постановою Кабінету Міністрів України від 16 березня 2020 р. №215 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Після цього Юрій Васильович Семенюк представив поліцейського офіцера громади – Слабу Сергія Володимировича.

На засіданні позачергової сесії депутатами розглянуто 4 питання.

Семенюк Юрій Васильович –  заступник селищного голови доповідав:

  • Про внесення змін до рішення  Четвертої позачергової сесії Грицівської селищної ради VІI скликання від 26 січня 2018 року №12 «Про затвердження Програми забезпечення охорони прав і свобод людини, профілактики злочинності та підтримання публічної безпеки і порядку на території Грицівської об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки»

Гороть Ольга Анатоліївна – головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку, звітності та фінансів доповідала:

  • Про  внесення змін до бюджету Грицівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік;
  • Про укладання угоди між Грицівською селищною  та Шепетівською районною радами.

Ленчук Наталія Олександрівназаступник селищного голови інформувала:

  • Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Грицівської селищної ради (об’єднаної територіальної громади) на 2018-2020 роки

По вищезазначених питаннях депутатами були прийняті рішення поіменним голосуванням.