Відбулася шістнадцята позачергова сесія Грицівської селищної ради

19 березня 2019 року проведено пленарне засідання шістнадцятої (позачергової) сесії Грицівської селищної ради, яке провела селищний  голова  Людмила Василівна Тіфенбах. На пленарне  засідання були запрошені: начальники відділів Грицівської селищної ради, спеціаліст з питань комунальної власності та земельних відносин Галина Андріївна Наконечна, в/о старост, керівники установ, організацій, представники громадських організацій та депутати районної ради.

Перед сесією було проведено засідання комісій з питань планування, бюджету, фінансів, цін, соціально-економічного і культурного розвитку об’єднаної територіальної громади (бюджетна комісія), з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, освіти, культури та молоді (комісія з гуманітарних питань), з питань агропромислового комплексу, промисловості та підприємництва, житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища(земельна комісія).

     На засіданні позачергової сесії депутатами розглянуто 8 питань. 

      Начальник відділу бухгалтерського обліку звітності та фінансів Сергій Миколайович Волошин доповідав по декількох питаннях, а саме:

Про укладання угоди між Грицівською селищною  та  Судилківською сільською радами;

Про  внесення змін до селищного бюджету на 2019 рік;

Про укладання угоди між Грицівською селищною  та Шепетівською районною радами;

Про укладання угоди між Грицівською селищною  та Хмельницькою обласною радами;

Про створення  фонду охорони навколишнього природного середовища у складі бюджету Грицівської селищної ради.

     Іванна Йосипівна Варава–  начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму, зовнішніх і внутрішніх зв’язків винесла  на розгляд сесії питання:

Про припинення шляхом ліквідації Малошкарівської гімназії;

Про встановлення розміру плати за надання платних послуг, які можуть надаватися комунальними закладами культури Грицівської селищної ради на 2019 рік.

      Про врегулювання земельних відносин – доповідала Галина Андріївна Наконечна спеціаліст з земельних питань та комунальної власності.

     По вищезазначених питаннях депутатами були прийняті рішення поіменним голосуванням.

Коментарі

Залишити коментар

Щоб опублікувати коментар, потрібно увійти .