Відбулася тридцять п’ята позачергова сесія Грицівської селищної ради 25 вересня 2020 року

25 вересня 2020 року проведено пленарне засідання тридцять п’ятої (позачергової) сесії Грицівської селищної ради, яке провела секретар селищної  ради  Інна Петрівна Слаба. На пленарне  засідання були запрошені: спеціаліст з питань комунальної власності та земельних відносин, начальник відділу бухгалтерського обліку, звітності та фінансів, спеціаліст з юридичних питань відділу організаційного та правового забезпечення, документообігу та кадрової роботи, депутати селищної ради.

На засіданні позачергової сесії депутатами розглянуто наступні питання:

  • Про внесення змін до бюджету Грицівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  • Про включення комунального майна до Переліку другого типу.
  • Про прийняття рішення щодо наміру передачі в оренду без аукціону нежитлових приміщент комуналної власності для діяльності виборчих комісій та та включення до Переліку другого типу.
  • Про передачу частини нежитлового приміщення по вул. Миру, 4 с. Микулин в оренду на аукціоні та включення до Переліку першого типу.
  • Про встановлення розміру плати за надання платних послуг Грицівською дитячою музичною школою Грицівської селищної ради на 2020 – 2021 рр.
  • Про врегулювання земельних відносин.

Також під час сесії було нагороджено Грамотою Хмельницької обласної ради за сумлінну працю і вагомий соціально – економічний розвиток Хмельниччини Наталію Паламарчук – головного спеціаліста відділу охорони здоровя та соціального захисту населення.

А Подяка Департамента освіти і науки Хмельницької ОДА оголошена Світлані Салюк – вихователю дошкільного структурного підрозділу Крачанівської гімназії, за сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічнц діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні дітей.