Відбулася тридцять перша позачергова сесія Грицівської селищної ради

10 липня 2020 року проведено пленарне засідання тридцять першої (позачергової) сесії Грицівської селищної ради, яке провела секретар селищної  ради  Інна Петрівна Слаба. На пленарне  засідання були запрошені депутати селищної ради.

Питання, які розглядалися на сесії:

  1. Про  внесення змін до  бюджету Грицівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  2. Про встановлення місцевих податків та зборів на 2021 рік.
  3. Про встановлення ставок земельного податку на 2021 рік.
  4. Про внесення змін до рішення сесії селищної ради від 08 листопада 2017 р. №6 “Про Положення про старосту села (сіл) Грицівської селищної територіальної громади”.
  5. Про внесення змін до відомостей про ІРЦ, що містяться в Єдиному державному реєстрі, у тому числі змін до установчого документу юридичної особи.
  6. Про внесення змін до відомостей, що містяться в Єдиному державному реєстрі, щодо правонаступництва Крачанівської гімназії, до якої приєднується Сасанівський ЗДО “Веселка”.
  7. Про затвердження Передавального акта матеріальних цінностей та активів Сасанівського ЗДО “Веселка” до правонаступника – Крачанівської гімназії.
  8. Про затвердження Графіка роботи відділу “Центр надання адміністративних послуг” виконавчого комітету Грицівської селищної ради та графік роботи віддалених робочих місць в с. Микулин та с. Сасанівка Полонського району Хмельницької області.
  9. Про затвердження регламенту центру надання адміністративних послуг.
  10. Про внесення змін до Договору оренди приміщення від 01 січня 2014 року розташованого в будівлі по вул. Шевченка, 2, смт. Гриців.
  11. Про укладання додаткової угоди до Договору оренди індивідуально визначеного (нерухомого) майна розташованого в будівлі Грицівського ліцею.
  12. Про внесення змін до рішення сесії Грицівської селищної ради VІI скликання від 26 січня 2018 року №2 «Про включення до переліку об’єктів та майна комунальної власності Грицівської селищної ради (об’єднаної територіальної громади) об’єктів та майна спільної власності територіальних громад сіл, селища Шепетівського та Полонського районів та передачу в оренду».
  13. Про затвердження Переліку першого типу – Перелік об’єктів комунальної власності Грицівської селищної ради, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду на аукціоні.
  14. Про затвердження Переліку другого типу – Перелік об’єктів комунальної власності Грицівської селищної ради, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду без проведення аукціону.
  15. Про затвердження угоди про  соціальне Партнерство на 2020 рік з ТОВ «Лотівка Еліт».
  16. Про укладання додаткової угоди до договору оренди землі з орендарем Дорощуком А.М.
  17. Земельні питання.