ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

З метою забезпечення захисту прав та інтересів дітей, 23 жовтня відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини.

    На розгляд порядку денного засідання комісії було винесено 7 питань, одне з них стосувалось надання висновку органу опіки та піклування про доцільність (недоцільність) позбавлення батьків батьківських прав. За результатом розгляду, вирішено питання перенести на наступне засідання комісії.

    Розглянуто два питання про виконання батьківських обов’язків батьками. По одній справі рішенням комісії з питань захисту прав дитини рекомендовано зняти з обліку служби у справах дітей 4 дітей (проживають у 1 сім’ї), які перебувають у складних життєвих обставинах. Нині спостерігається позитивна динаміка щодо утримання дітей, забезпечення їхніх потреб та умов проживання. По другій справі – рекомендовано звернутися до суду щодо позбавлення батьківських прав.  

    Переглянуто та затверджено індивідуальні плани соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

    Служба у справах дітей Грицівської селищної ради.