Відбулося засідання Комісії з питань захисту прав дитини

З метою здійснення соціально-правового захисту та забезпечення реалізації законних  прав та інтересів дітей, 02 вересня 2022 року  під головуванням заступника селищного голови Олени Полєвої відбулось засідання Комісії з питань захисту прав дитини.

     На комісію було винесено чотири питання, зокрема: про доцільність встановлення опіки над малолітньою дитиною, позбавленої батьківського піклування; про затвердження персонального складу міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дитини, позбавленої батьківського піклування; про затвердження індивідуального плану соціального захисту дитини, позбавленої батьківського піклування; про внесення змін до складу комісії з питань захисту прав дитини Грицівської селищної ради. По даних питаннях інформувала начальник служби у справах дітей Наталія Паламарчук.

    У ході засідання було заслухано членів комісії, які брали активну участь в обговоренні, висловлювали власну думку та вносили свої пропозиції до відповідних рішень. З’ясовані факти та обставини по кожному питанню окремо. Прийняті конструктивні рішення в інтересах дітей, які взяті на контроль до їх повного виконання.