Відбулося засідання Координаційної ради

14 грудня 2022 року відбулося засідання Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми виконавчого комітету Грицівської селищної ради. Засідання  присвятили підведенню підсумків роботи за 2022 рік та плануванню заходів та дій на 2023 рік.

У ході засідання розглянуто актуальні питання сьогодення, а саме:

-про підсумки проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

-про роботу мобільної бригади соціально-психологічної допомоги постраждалим особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі

-про виконання Закону України «Про охорону дитинства»

-про виконання заходів щодо попередження домашнього насильства, інших проявів жорстокого поводження з дітьми, в тому числі незаконних угод стосовно дитини, або загрози їх вчинення протягом 2022 року

-про роботу поліцейського офіцера громади за 2022 рік

-про роботу  Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми при Грицівській селищній раді за 2022 рік та обговорення плану роботи Координаційної ради  на 2023 рік. 

За результатами розгляду питань, які були заслухані на Координаційній раді, виконавцям надано рекомендації з метою належного вирішення нагальних питань та прийнято відповідні рішення.