Відбулися збори в Малошкарівській гімназії

На шістнадцятій позачерговій сесії від 19.03.2019 року було вирішено ще раз обговорити питання Малошкарівської гімназії, метою якого було оптимізація шляхом об’єднання  шкіл.

Збори відбулися 25 березня в Малошкарівській гімназії, на яких були присутні: міський голова Полонного Франц Францович Скримський, депутат Полонської міської ради Юрій Олександрович Вістяк, заступник Грицівського селищного голови Наталія Олександрівна Ленчук, начальника відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму, зовнішніх і внутрішніх зв’язків Іванна Йосипівна Варава, керуюча справами Ірина Юріївна Гарбар, спеціаліст І категорії з юридичних питань Василь Васильович Столярчук, начальник відділу бухгалтерського обліку, звітності та фінансів Сергій Миколайович Волоши, в.о.старости сіл Мала Шкарівка та Москвитянівка – Світлана Степанівна Пастушок.

Чимало запитань батьків стосувалися децентралізації, медичних, земельних питань, доріг, тому відповіді та роз’яснення на них надавав Франц Францович Скримський і в підсумку наголосив : «Робити перші кроки потрібно самим і не боятися оптимізації».

Іванна Йосипівна Варава, керуючись Положенням про індивідуальну форму навчання  в загальноосвітніх навчальних закладах, затвердженим наказом МОН України від 12.01.2016 р №8 ознайомила батьків щодо навчання дітей в класах в яких наповнюваність менше 5 учнів. В даному закладі 3 класи з індивідуальною формою навчання.

.


Директор Крачанівської гімназії Антоніна Володимирівна Шельгорн повідомила усіх присутніх, що батьки учнів відмовились від оптимізації шляхом злиття закладів, так як в закладі є достатня кількість учнів. При ліквідації закладу вони погоджуються на довіз у Грицівський ліцей.

Коментарі

Залишити коментар

Щоб опублікувати коментар, потрібно увійти .