Відбувся конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста служби у справах дітей Грицівської селищної ради, Шепетівського району, Хмельницької області

30 грудня 2021 року відбувся конкурс на заміщення посади спеціаліста служби у справах дітей Грицівської селищної ради, Шепетівського району, Хмельницької області.

На конкурсі були присутні:

Гаврилюк Анатолій Миколайович – заступник Грицівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голова комісії;

Паламарчук Наталія Миколаївна – начальник Служби у справах дітей Грицівської селищної ради, секретар комісії;

Полєва Олена Іванівна – заступник Грицівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, член комісії;

Козак Тетяна Степанівна – спеціаліст відділу бухгалтерського обліку, звітності та фінансів, член комісії;

Висоцький Володимир Анатолійович – начальник організаційного та правового забезпечення документообігу, кадрової та інформаційної роботи, член комісії.

Паламарчук Наталія Миколаївна повідомила присутнім, що за період з 30.11.2021р. по 30.12.2021р. на заміщення вакантної посади спеціаліста служби у справах дітей  Грицівської селищної ради подали документи 3 (троє) кандидатів.

Полєва Олена Іванівна вказала на те, що конкурсна комісія селищної ради, розглянувши документи кандидатів на заміщення вакантної посади на відповідність вимог щодо прийняття на службу в органах місцевого самоврядування, встановлення кваліфікаційних вимог та вимог конкурсу дійшла до висновку, що у кандидатів відсутні освіта відповідного професійного спрямування та стаж роботи.

Комісія вирішила: визнати конкурс на заміщення посади спеціаліста служби у справах дітей  Грицівської селищної ради, таким, що не відбувся.