Відбувся конкурс на заміщення вакантних посад

21 лютого 2019 року відбувся  конкурс на заміщення вакантних посад у відділ  охорони здоров’я та соціального захисту населення та відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Грицівської селищної ради Шепетівського району Хмельницької області.

На конкурсі були присутні Семенюк Юрій Васильович –заступник селищного голови Грицівської ОТГ, голова комісії, Ленчук Наталія Олександрівна – заступник селищного голови Грицівської ОТГ, член комісії , Слаба Інна Петрівна –  секретар селищної ради, секретар комісії, Висоцький Володимир Анатолійович – начальник відділу організаційного  та правового забезпечення, документообігу та кадрової роботи, член комісії, Козак Тетяна Степанівна – спеціаліст І категорії відділу бухгалтерського обліку, звітності та фінансів, член комісії.

Слаба Інна Петрівна ознайомила присутніх з порядком проведення конкурсу на заміщення вакантних посад: головного спеціаліста у відділ  охорони здоров’я та соціального захисту населення та спеціаліста у відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Грицівської селищної ради Шепетівського району Хмельницької області.

Семенюк Юрій Васильович доповів,  що за підрахунками конкурсу на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу охорони здоров’я та соціального захисту населення Грицівської селищної ради Паламарчук Наталія Миколаївна отримала 25 (двадцять п’ять) балів.

Комісія вирішила: Визначити переможцем конкурсу на посаду головного спеціаліста відділу охорони здоров’я та соціального захисту населення Грицівської селищної ради Шепетівського району Хмельницької області Паламарчук Наталію Миколаївну.

А також Семенюк Юрій Васильович доповів що за підрахунками конкурсу на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту  Грицівської селищної ради Косіюк Тетяна Дмитрівна отримала 23 (двадцять три) бали.    

Комісія вирішила: Визначити переможцем конкурсу на посаду спеціаліста відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту  Грицівської селищної ради Шепетівського району Хмельницької області Косіюк Тетяну Дмитрівну.