Відбувся тренінг для працівників ЦНАП, учасників Програми «U-LEAD»

З 15 листопада 2018 року розпочався третій раунд відбору учасників Фази Впровадження напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою», що фінансується Європейським Союзом та реалізується компанією NIRAS Sweden AB на замовлення Шведського агентства міжнародного розвитку (Sida).

З грудня 2019 року команда Виконавців Раунду 3 розпочала роботу з Грицівською громадою, яка включає – створення центрів надання адміністративних послуг та підвищення поінформованості населення про місцеве самоврядування.

Відповідно до технічних завдань за Грицівською селищною радою було виконання до 31 грудня 2019 року капітального ремонту приміщення, щоб забезпечити найбільш ефективне облаштування площі приміщення з урахуванням вимог Програми для створення інфраструктури належного ЦНАП, а Програма – надає умеблювання та комп’ютерну техніку, та ПК ЦНАП (Вулик).

Проект «U-LEAD з Європою: програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку» уже на стадії завершення.

12 листопада 2020 року відбулася застріч-знайомство новообраної селищної голови Марини Поліщук з регіональним спеціалістом Мариною Дзендзель та координаторкою інституційної підтримки Іриною Корольчук.  

Марина Дзендзель провела з працівниками відділу ЦНАП тренінг на тему «Гендерна рівність, відсутність дискримінації та чутливість до конфліктів»