Відлуння події

27 червня 2021 року в селищі Гриців відбувся 23 – ій щорічний фестиваль «Я люблю тебе, мій Гриців». Цьогоріч святкування відбувалося дещо незвично. На площі Героїв Майдану усіх вітав духовий оркестр, а паралельно стартувала пряма трянсляція зі студії ГрицівФест2021.

Урочисте відкриття відбулося з привітання Грицівського селищного голови Марини ПОЛІЩУК, яка звернулася до жителів та гостей селища в онлайн трансляції.

В той час на площі звучали аудіопривітання від громад Грицівської територіальної громади, а саме: Онишківці, Велика Шкарівка, Микулин, Сасанівка, Крачанівка, Мала Шкарівка, Лотівка, Орлинці та Корпилівка.

Наші земляки Микола Сивий, Мирослава Стандратюк, Олександр Карнафель, ярослав Камінський, Тамара Качан, Микола Онищук, Аня Бімсон (Слюсар), Вадим Свінціцький, гурти «Z Грицьком», «Співограй», «Грицівчанка», «CommunityХор», Грицівський будинок культури, музична школа, школа сприяння здоров’ю, Грицівська лікарня та волонтери з Корпусу Миру США теж долучились до вітань.

Дітвора з нетерпінням чекала на старт квесту «OpenГриців». По закінченню якого на усіх учасників чекали приємні сюрпризи: куліш, юшка з риби та солодкі подарунки – морозиво.

Було підбито підсумки у змаганнях з риболовлі, які відбулися у суботу 26 червня.

Тим часом у студії було оголошено результати 12-го Конкурсу творчості «Я люблю тебе, мій Гриців». Лунали вітання наймолодших з дитячого садочка.

А напередодні, 26 червня на новенькому стадіоні стартував щорічний турнір з міні – футболу на кубок Грицева, участь у якому взяли п’ять команд.

Спортивне свято – футбольний турнір, присвячений Дню селища, продемонстрував вболівальникам значну майстерність та волю до перемоги учасників змагань. Перемогу в даному турнірі здобула команда з Шепетівки – «Цукровик».

Пройшло також нагородження номінантів «Наймолодший грицівчанин», «Найстарший грицівчанин», «Молодята Грицівфест», “Добрі справи – обличчя Грицева”. В дарунок переможці отримали музичні вітання від гурту Кралечки, духового оркестру та музичної школи.

Під час прямої трансляції можна було віртуально пройти екскурсії до Грицівського ліцею, бібліотеки та ТОВ «РіФ-1».

Були задіяні виставки та інсталяції, організацій та установ Грицівської ТГ, працювали заклади торгівлі.

В ході урочистої частини було відзначено подяками, сертифікатами, дипломами представників громади, чия сумлінна праця, активна громадська позиція й любов до рідного краю сприяють розвитку та процвітанню Грицівської територіальної громади.

На завершення святкування прозвучав гімн Грицева.

Більш детальна інформація по онлайн трансляції