Вітаємо зі славним ювілеєм!

03 грудня 2019 року свій славний 90-річний ювілей відзначила жителька села Велика Шкарівка – Кондратюк Фіонія Степанівна.

Привітати іменинницю завітали Грицівський селищний голова Людмила Василівна Тіфенбах, начальник відділу соціальної допомоги відділу охорони здоров’я та соціального захисту населення Леся Василівна Бабчук, інспектор соціальної допомоги відділу охорони здоров’я та соціального захисту населення Тетяна Володимирівна Савчук, в.о. старости сіл Велика Шкарівка, Курганівка, Онишківці Сергій Григорович Прикоп, а також працівники сільського клубу с. Онишківці.

Гості привітали Фіонію Степанівну з ювілеєм, побажали їй міцного здоров’я, сімейного затишку, Божого благословення, життєвого оптимізму, бадьорості духу, любові та підтримки від родини, мирного неба над головою та ще довгих років життя.

Тяжко працювала в молодості та зрілі роки, скромна у потребах і щедра душею. І в цьому вважають її рідні та сусіди, криється “таємниця” довголіття.

Ювілярка була безмежно вдячна за проявлену увагу і турботу з боку влади, сусідів, родичів, які теж завітали привітати її зі святом.