Всеукраїнський конкурс «Учитель року – 2021»

Завершився другий тур всеукраїнського  конкурсу «Учитель року – 2021» в номінації «Українська мова та література».   Конкурс відбувався у два етапи – відбірковий і фінальний. У відбірковому етапі взяли участь 19 конкурсантів, серед яких і були наші вчителі Колісевич Мирослава Петрівна (Опорний заклад освіти «Грицівський ліцей») та Дзержинська Лариса Іванівна (Крачанівська гімназія). Конкурсні випробування проводилисься три дні і розподіляються таким чином:

-23 лютого 2021 р., перший день – «Творча робота», «Аналіз поетичного твору»;

-24 лютого 2021 р., другий день – «Дистанційний урок». Учителі (12 осіб), серед яких була і  наша Колісевич Мирослава Петрівна (Опорний заклад освіти «Грицівський ліцей»), долучалися до Zoom-конференції та ділилася своїми надбаннями. Конкурсанти продемонстрували професійну та авторську майстерність, власну фахову підготовку, добрий рівень володіння методикою викладання навчальним матеріалом, уміння ефективно використовувати сучасні методи та форми роботи, застосовувати інноваційні технології для проведення уроків в режимі онлайн, без залучення здобувачів освіти, з використанням цифрових, мультимедійних технологій та електронних освітніх ресурсів. Запорука успіху для конкурсантів полягала в умінні проявити себе як мудрого, знаючого вчителя та творчу особистість.        

            Участь в конкурсі «Учитель року» – це велика можливість кожного учасника довести свою педагогічну майстерність і водночас наполеглива праця та віра в перемогу.

            Вітаємо учасників Конкурсу та бажаємо успіхів, професійних здобутків, невичерпної енергії і просто везіння. Нехай творчий потенціал, палкий ентузіазм та наполеглива праця завжди допомагають досягти омріяної мети.

              Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму  дякує адміністраціям  Опорного закладу освіти «Грицівський ліцей» та Крачанівської гімназії за створення сприятливих та безпечних умов для якісного проведення всіх конкурсних випробувань.