Пам’ятаємо…

Цього року не було урочистої ходи в центрі Грицева і традиційного мітингу біля Пам᾽ятного знака, на честь воїнів – земляків. Карантин вніс свої корективи у відзначення 75-ї річниці Великої Перемоги, але це не зменшило значущості великого свята.

Тож напередодні заступник селищного голови Наталія Ленчук, керуюча справами – Ірина Гарбар, начальник відділу організаційного та правового забезпечення, документообігу та кадрової роботи – Володимир Висоцький, депутат селищної ради – Наталія Шидей, а також поліцейський офіцер громади Сергій Слаба вшанували пам᾽ять покладанням квітів біля братських могил, пам᾽ятників та пам᾽ятних знаків, які є в селищі Гриців.

Велика перемога горить вічним вогнем в наших серцях, а свідомість наповнена почуттям радості та вдячності старшому поколінню за подароване мирне життя ціною неймовірних зусиль і власних життів на полі битви і в тилу. Сьогодні були не забуті й ті, кому особисто можемо сказати «спасибі» за подвиги, міцного здоров’я Вам, щастя і благополуччя, любові і шани.

Низький уклін вам за стійкість та мужність!

З Днем Перемоги!