Випускний у Грицівському ліцеї

Випускний вечір – незабутній момент у житті кожного старшокласника, який вже наступного дня крокуватиме дорослим життям. Це не просто літній день, а радісне свято, яке дає початок новим сподіванням, амбіціям і прагненням.

02 липня у Грицівському ліцеї відбувся випускний вечір. У цьому році документ про здобуття повної загальної середньої освіти отримали 23 випускники.

Директор школи  Віктор Петрович Старий привітав випускників з успішним закінченням школи, здачею ЗНО та вручив свідоцтва про повну загальну середню освіту. За успіхи в навчанні золотою медаллю було нагороджено Марію Ганабу та Богдану Літвінчук, а срібною – Анну Гнатюк.

З цією важливою подією випускників прийшли привітати: Людмила Василівна Тіфенбах – Грицівський селищний голова, Наталія Олександрівна Ленчук – заступник селищного голови, Іванна Йосипівна Варава – начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму, зовнішніх і внутрішніх зав’язків.

Вони бажали випускникам щасливої та світлої дороги в доросле життя, наполегливості в досягненні мети, наснаги, оптимізму та вручали сувеніри.

Згідно розпорядження селищного голови від 25 червня 2019 року було нагороджено одноразовою грошовою винагородою учнів, які за результатами зовнішнього незалежного оцінювання отримали 190 – 200 балів з одного чи кількох навчальних предметів. Такими учнями стали: Марія Ганаба, Богдана Літвінчук, Анна Гнатюк та Дарія Прокопчук.

Багато ще теплих слів в цей вечір почули на свою адресу випускники від перших вчителів, класних керівників, батьків. Усі вони об’єднані побажаннями успіху, кар’єрного росту, а насамперед – людяності, про яку ніколи не можна забувати.

Випускники в свою чергу висловили вдячність своїм вчителям, які раділи їхнім успіхам, переймалися невдачами, підтримували у важкі хвилини. Також, подякували своїм батькам, які покладають на них свої надії та сподівання.

У подарунок одинадцятикласники подарували всім присутнім вальс з батьками і прозвучала пісня у виконанні Богдана Павлюка з мамою Тетяною Павлюк.

Приємні емоції, святковий настрій, радісний сміх і сльози розлуки панували до самісінького ранку. А там, на сході сонця, їх чекало нове, незвідане, самостійне, доросле життя. Молоді, сильні, здорові, перспективні, здатні втілити мрії в реальність люди – це випускники Грицівського ліцею, це наш сьогоднішній день і наше майбутнє. То ж у добру путь!