Є бажання – будуть можливості…

Створення належних умов комфорту для дітей – невід’ємна складова освітнього процесу, будь то загальноосвітня школа або дитячий садок. Звичайно, багато ініціатив залишаються лише мріями, впираючись в проблему відсутності фінансів. У той же час, багато чого залежить і від керівників.

Наприклад, директору Грицівського ясла-садка центр розвитку Валентині Леонідівні Гуменній вдалося втілити вже не один проект в садочку за допомогою батьків вихованців, а від тепер ще й пральна кімната буде в середині будівлі. До того, пральня знаходилась в сусідньому приміщенні, та, на жаль, умови там були ненайкращі.

На допомогу прийшли батьки вихованців Богдан Дубина, Олександр Сорока, Володимир Козак, а також самі працівники не залишились осторонь, тому спільними зусиллями пральна кімната отримала привабливий та комфортний вигляд.

 Важливим завданням стояло ремонт пральної машини,  так як недотримання теплового режиму зробило свою справу, далі було замінено крани, зроблено освітлення, фарбування стін та стелі, а також підлоги.

Завдяки згуртованості батьків і самих працівників ці проблеми вдалося вирішити, за що їм велика вдячність!