В Грицівській територіальній громаді відзначили День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав

Щорічно історія все далі віддаляє нас від вогняних років афганської війни, війни, яка тривала десять років, і принесла смерть тисячам українських родин.

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 32-а річниця виведення військ з Афганістану.

Відзначення цієї дати свідчить про глибоку повагу українського суспільства до людей, яким довелося в мирні повоєнні роки виконувати нелегкий інтернаціональний обов’язок в «гарячих точках».

На території Грицівської територіальної громади проживає 19 учасників бойових дій на території інших держав, які напередодні Дня вшанування, спільно з працівниками селищної ради, старостами сіл здійснили покладання квітів до стел та могил померлих воїнів-афганців. Воїни-інтернаціоналісти, відвідали свого побратима Собчука Олексія Олексійовича, який проживає у с.Сасанівка. Під  час зустрічі колишні військовослужбовці мали нагоду поспілкувалися і пригадати своїх побратимів та буремні події на чужій невідомій землі.

Завершились заходи проведенням поминальної панахиди за загиблими та померлими воїнами-інтернаціоналістами настоятелем храму Святих Первоверховних апостолів Петра і Павла Павлюком В.А.

Честь і слава вам, шановні ветерани Афганістану! Низький уклін батькам та матерям, які виховали Героїв.

Від усього серця бажаємо Вам і Вашим родинам здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя, миру і добра.

Виконавчий комітет Грицівської територіальної громади