Захист дитинства у цілому світі це — місія честі, любові, добра!

Діти – це наше майбутнє, а значить майбутнє нашої держави. Саме сьогодні, ми повинні зігріти теплом і любов’ю кожне дитяче серця, щоб наші сини і дочки знали, що ми їх дуже любимо і хочемо їм радісного й безхмарного дитинства!

В Грицівській територіальній громаді відбулися заходи з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей.

В Грицівській селищній бібліотеці та сільських філіях створено святкові фотозони, куточки, книжкові інсталяції-виставки. Для дітей проведено пошуковий квест-гру, вікторини, кросворди, пізнавальні ігри, презентації книг та  створено атмосферу свята.

В цей день до бібліотеки завітали учні 3-А класу (вчитель Іванова В.О.) та учні 2-А класу (вчитель Бовтачук Н.І.).

Для дітей проведено пошуковий квест-гру «Мандрівка казками», пізнавальні вікторини, оформлено на фліпчартах кросворди, де вони власноруч вписувати відповіді у клітинки. Проявивши свою фантазію, діти виготовили аплікації «Ура! Літо прийшло!». Всі були заклопотані, веселі, спритні. У приготуванні матеріалу для аплікацій допомагали користувачі бібліотеки учні 9-А класу Чабанюк Наталія, Індруська Яна, Семьонова Мар’яна, Кудельська Анна (вчитель Дубина С.В.).

В цей день працівники культури Грицівської селищної ради організували заходи в усіх куточках громади. Гурт «Кралечки» своїми музичними номерами привітав усіх діток зі святом дитинства.

А напередодні – вихованці школи сприяння здоров’ю та їх гості із Шепетівки активно долучились до різноманітних  конкурсів і за доброю традицією, на завершення усі учасники смакували козацький куліш.

До святкового дійства долучився відділ охорони здоров’я та соціального захисту населення Грицівської селищної ради. Наталія Паламарчук, головний спеціаліст відділу, презентувала солодкі гостинці кожній дитині

 Тож нехай діти будуть щасливими не лише в цей день, а й на протязі всього свого життя, тому що кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього.