Засідання Малої координаційної ради

25 жовтня 2018 року відбулось засідання Малої координаційної ради у справах дітей при виконавчому комітеті Грицівської селищної ради під головуванням заступника голови Грицівської селищної ради Ленчук Наталії Олександрівни.

Участь у черговому засідання взяли: працівники відділу охорони здоров’я та соціального захисту населення Грицівської селищної ради, завідуюча Грицівської АЗПСМ Хацаюк О.В., заступник з навчально-виховної роботи Грицівського ліцею І-ІІІ ступенів Полєва О.І., практичний психолог Дубина О.І. Грицівського ліцею І-ІІІ ступенів, соціальний педагог Пахар Ю.В. Грицівського ліцею І-ІІІ ступенів, практичний психолог ВХПУ №19 Захарець М.В., практичний психолог Січкар М.І., в.о старости сіл Возна О.В., Пастушок С.С., Прикоп С.Г.

На порядок денний засідання було винесено дванадцять питань: про відвідування учнями навчальних закладів Грицівської селищної ради, про затвердження списку багатодітних сімей, про затвердження списків пільгових категорій, про продаж неповнолітнім особам алкогольних напоїв та тютюнових виробів, про перебування дітей шкільного віку на вулицях та у громадських закладах у пізній час, про мобільну бригаду соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статті, про виконання батьківських обов’язків, про створення належних умов для проживання та виховання малолітніх дітей, про цільове використання державної допомоги.

Після розгляду питань членами Малої координаційної ради були прийняті рішення, спрямовані на захист прав та законних інтересів дітей.

Коментарі

Залишити коментар

Щоб опублікувати коментар, потрібно увійти .