Засідання Малої координаційної ради

28.03.2019 року відбулось засідання Малої координаційної ради у справах дітей при виконавчому комітеті Грицівської селищної ради під головуванням заступника голови Грицівської селищної ради Ленчук Наталії Олександрівни.

      Участь у черговому засідання взяли: заступник Грицівського селищного голови Семенюк Ю.В., начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму, зовнішніх і внутрішніх зв’язків Грицівської селищної ради Варава І.Й., фахівці відділу охорони здоров’я та соціального захисту населення Грицівської селищної ради, завідуюча Грицівської АЗПСМ Хацаюк О.В., соціальний педагог Грицівського ліцею Пахар Ю.В., практичний психолог Захарець М.В. та соціальний педагог Лікнарович О.В. ВХПУ №19 в смт. Гриців, заступник директора з навчально-виховної роботи Грицівського ВПУ №38 Верещагіна В.І., в.о. старостів сіл.

     На порядок денний засідання було винесено тринадцять питань: про роботу Малої координаційної ради у справах дітей при виконавчому комітеті Грицівської селищної ради на 2019 рік, про затвердження списку багатодітних сімей та списку дітей пільгових категорій на першочергове оздоровлення, про організацію роботи щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх, про комісію з контролю цільового використання коштів соціальної допомоги, про порядок надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, про з’ясування обставин вчинення насильства в сім’ях, про виконання батьківських обов’язків, про стан утримання дітей.

    Після розгляду питань членами Малої координаційної ради були прийняті рішення, спрямовані на захист прав та законних інтересів дітей.